Voor jou aanbevolen Vliegticket Curacao Deals:  Aanbieder Omschrijving Prijs
  Vliegticket, Curaçao
€  88
  Vliegticket, Curaçao
€  17
  Vliegticket, Curaçao
€  35
  Vliegticket, Curaçao
€  46
  Vliegticket, Curaçao
€  67
  Vliegticket, Curaçao
€  54
  Vliegticket, Curaçao
€  27
  Vliegticket, Curaçao
€  94
  Vliegticket, Curaçao
€  26
  Vliegticket, Curaçao
€  45

Vliegtickets naar Curacao

Pak snel het vliegtuig naar Curacao, geniet van de mooie stranden en de heerlijke cocktails in een Caribisch zonnetje. Goedkope vliegtickets naar Curacao vergelijk je via diverse websites. Vul hieronder jouw wensen in en wij tonen direct de best passende vliegtickets deals naar Curacao.


Vliegtickets naar Curacao

Vanuit Nederland kan je met 2 maatschappijen vliegen naar Curacao, namelijk KLM en TUI. Buitenlandse maatschappijen die vliegen naar Curacao zijn onder meer Air Berlin, American Airlines, Surinam Airways en Air Canada. Wil je vanaf Schiphol vertrekken dan heb je alleen de keus uit TUI en KLM. Wil je vliegen vanaf Dusseldorf dan kan je kiezen voor bijv. Air Berlin. Vanaf Schiphol vertrekt er elke dag wel een vliegtuig (vaak ook meerdere per dag) naar Curacao, je kan dus zelf een geschikte vertrekdatum uitkiezen. Je kan kiezen uit een directe vlucht of een met tussenstop. De vluchten met tussenstop zijn goedkoper dan directe vluchten, alleen ze duren wat langer. De tussenstop op Aruba duurt gemiddeld drie kwartier extra, maar dit kan ook langer duren bij oponthoud.

Een rechtstreekse vlucht naar Curacao vanaf Schiphol duurt tussen de 9 en 10 uur, afhankelijk van de wind tegen of mee. Deze uren zijn exclusief tussenstop en in en uitcheck tijd. De prijzen van een vliegticket naar Curacao wisselen enorm. Er is een groot verschil tussen het hoogseizoen (schoolvakanties) en het laagseizoen. Ben jij niet gebonden aan de schoolvakanties dan kan het honderden euro's per vliegticket schelen. Rond de carnavalsperiode (verschilt per jaar) op Curacao zijn de tickets ook duurder. Ook rond de kerst en Nieuwjaarsperiode gaan de prijzen van vliegtickets naar Curacao flink omhoog.

Over het algemeen kan je stellen dat de prijzen van vliegtickets omlaag gaan naarmate de vluchtdatum in zicht komt. Je kan kijken voor last minute vliegtickets naar Curcao met bijv. vertrek deze of volgende week. Ook ruim van te voren boeken (bijv. 3 maanden) kan vaak een lage prijs opleveren. Vluchten die vroeg in de ochtend vertrekken zijn vaak goedkoper dan vluchten later op de dag. Vergelijk de prijzen via verschillende sites, want er kan een prijsverschil zitten in de service- en boekingskosten per aanbieder.

Op ongeveer 12 kilometer van de hoofdstad Willemstad ligt Hato Airport. Het vliegveld is zowel met een taxi als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De meeste hotels hebben een eigen busservice die jou ophaalt en wegbrengt. Qua formaat is de luchthaven van Curacao niet al te groot dus het inchecken gaat over het algemeen redelijk vlot. Tijdens de zomerperiode is het op Curacao zes uur vroeger dan in Nederland. Tijdens de wintertijd is het vijf uur vroeger op Curacao.Wij vergelijken de beste hotel resort autohuur excursie vliegticket Aanbiedingen naar Curacao

50.000+ bezoekers uit Nederland hebben al de beste Curacao deal gevonden via LastminutesCuracao.net.